Sirovina

Koliko videa su vam pokušali prodati pričom “Bez obzira što radili, nakon ovog videa ćete poželjeti ostaviti sve i sjesti na bicikl! Oujeaaa!”? Ne sjećam se da sam ikada poželio bilo što slično nakon takvih videa. Iako nitko nije rekao ništa takvo u vezi novog Akriggovog videa, upravo to sam poželio napraviti nakon što sam ga pogledao. Trebala mu je cijela vječnost, ali novi video je odličan. Mislim da mi nikada neće dosaditi gledati ovog čovjeka kako vozi.

Doduše, ovaj video je nešto drugačiji u usporedbi s ostalim videima na koje nas je Akrigg navikao. Ovaj put okušao se u raw trendu (čak se čuju i bubeštine) i nema toliko trial poteza. Ovo izgleda kao snimka neke trening vožnje, s tim da se Akrigg ne zamara sa zdravom prehranom i intervalima. Njegova vožnja je jedan veliki intenzivni interval. Nadam se da neću morati čekati pretjerano dugo do njegovog slijedećeg videa.

2 Komentara

 • Krunoslav

  14/08/2017 u 17:37 Reply

  Fino je promućko to pivo. Iako, ponekad pivo izleti iz boce i bez mućkanja.

  • Neradnik

   14/08/2017 u 17:47 Reply

   Ma to su Hollywoodski efekti i Fotošop. Ali da znaš da mi se identičan incident dogodio i s jednim komercijalnim aleom iz trgovine. Doduše, s manjom erupcijom.

Objavi komentar