Hardtail post #21

Opa! Ne sjećam se kada se posljednji put dogodilo ovoliko videa s hardtailovima u glavnoj ulozi. Vjerojatno nikada u mom blogerskom životu. Počnimo s debelim biciklima. Vjerovali ili ne, danas je Međunarodni Dan Debelih bicikala. I ne, nisam iznenađen da tako nešto postoji. I ne, još uvijek ne volim te nakardane naprave s tumorolikim gumama. Ali, aaali, kada netko radi ovakve stvari, pa makar to bilo na debelim biciklu, vrlo rado ću to pogledati. A trebali bi i vi, ako već niste. Za one koji slave, sve najbolje za Dan pretilih bicikala i tako to.

Ovaj video ste vjerojatno svi pogledali nakon što je pokidao internet, ali to nije razlog da ga ne pogledate još nekoliko puta jer je jebeno dobar. Nisam fan Red Bulovog komercijaliziranja svegan što dotaknu, ali ne mogu poreći da češće nego rjieđe rezultati budu spektakularni.

Terry Berentsen bio je neobično produktivan prošli mjesec. Izabrah dva videa iz hrpice koju je aploudao. U prvom je 12 minuta grubo editiranog Reyesa, dok u drugom dvojica idiota uništavaju dva para patika.

MASH-ovi videi su kratki, ali su predobri da ih ne podijelim. Prvi video je poput razglednice koju biste poslali nekoj dragoj osobi koja preferira cestovni biciklizam. Ja nemam takvih osoba. Drugi video je sličan, ali je više poput nekakve umjetničke fotografije. Mogao bih buljiti u njega puno dulje od 50 sekundi.

Nisam čitao opis videa kada sam kliknuo na trokutić, ali bio sam ugodno iznenađen kada sam nakon minute videa shvatio da su svi na hardtailovima. Što da kažem, ponekad sam spor. Ali video je sjajan. Najbolja zabava na hardtailovima koju sam vidio nakon dugo vremena.

Nisam htio staviti ovaj video u post, unatoč hardtailu. Prvi dio videa nije vrijedan minutu i pol ničijeg života. Mrzim kada ljudi “moraju” ispričati nekakvu priču koja zapravo nikoga ne zanima. Čak i kada je dobra, što je jaaako rijetko. Jer svi čekaju akciju. Zbog toga smo i kliknuli na jebeni PLAY. Zvuči kao sindrom loših pornića. Ali ako preživite prvih 1:30 ili ih jednostavno preskočite, biti ćete nagrađeni s nešto manje od minute Slavikove vještine i stila.

Naslovna fotografija: Dan Struthers

Nema komentara

Objavi komentar