Old man Simmons

Neobično volim kada mogu ukrasti hrpu odličnih fotografija i staviti ih u post. To je sada jednostavnije nego ikada, s obzirom koliko se dobrog sadržaja može pronaći na www-u. Ali ne događa se često da se na istom mjestu nađu osobe poput Vernora i Wadea. Brian Vernor je fantastičan fotograf s posebnim osjećajem za vizualno i pomaknutim izričajem koji zaslužuje poseban post, ali ovaj post ipak pripada gospodinu Simmonsu.

Wade Simmons je jedan od mojih malobrojnih biciklističkih junaka i uzora. Ako ste imalo pratili Neradnik i njegovu stariju verziju, mogli ste mnogo puta nabasati na post sa Wadeom Simmonsom. Wade, sada u svojoj 42. godini, još uvijek izgleda kao onaj isti Wade kojega sam prvi puta vidio u NWD 3 kada je neopisivom lakoćom učinio da Bender izgleda kao nekoordinirani slijepac sa cerebralnom paralizom. Doduše, Bender je to i sam činio više nego dobro, bez ičije pomoći. Wade već neko vrijeme ne radi tako ekstremne stvari, nabacio je i škembu, i rijetko ćemo ga vidjeti na downhill biciklu. Ali nije se zajebavati sa Simmonsom.

Na prvi pogled možda podsjeća na nekog od zaboravljenih nogometnih “velikana” koji već neko dulje vrijeme ne paze što jedu i guze manekenke, ali bilo bi vrlo glupo otpisati Wadea zbog njegovih godina i izgleda. Još uvijek je opak igrač na biciklu i još uvijek je u stanju napraviti neočekivane stvari s lakoćom i stilom. Da ne spominjem kako se još uvijek bez problema može nositi sa puno mlađim i mršavijim bajkerima od sebe. Osim toga, kada imate 37 godina, 42 se uopće ne čini tako puno.

Zato mi je jako drago kada vidim kako netko poput Wadea napravi nešto s nekim pout Vernora. Kao kada se nađu jako dobar glumac stare generacije i originalan redatelj koji nije sklon komercijalnim projektima. Ali ovaj put učinio je iznimku.

Sve fotografije: Brian Vernor

Nema komentara

Objavi komentar