Rodilište

Mike_Truelove_At_Work_3

Već sam objavljivao fotografije novorođenih Chromagovih rama, ali tada je u pitanju bio Chris DeKerf. Ovoga puta nalazimo se u radionici gdje gospodin Mike Truelove zavaruje ono za čim žude mnogi štovatelji čeličnih hardtailova. I ja među njima.

Truelove

Truelove nije ime koje ćete često čuti kada se govori o utjecajnim ličnostima brdskog biciklizma u Kanadi, ali on je pored Brodiea i DeKerfa bio jedan od pionira. Mike je bio tamo kada je brdski biciklizam nastao i u proteklih 25 godina zavario je jako puno rama. Osim što je u posljednje vrijeme Chromagov dežurni zavarivač, Truelove je zavarivao za Brodie, Rocky Mountain, Spot Brand, Calgary Cycles, njemački Crema Cycles i još nekoliko manjih brandova. Neko vrijeme radio je i rame pod svojim imenom.

Čelik je njegov najdraži materijal. Kaže da voli zavarivati aluminij, ali da nikada ne bi htio imati aluminijski bicikl. I da, voli voziti koliko voli i zavarivati. Vjerujem kako pomaže to što mu se ispred kućnog praga nalaze jedne od najboljih staza u Kanadi.

Mike_Truelove_At_Work_1

Chromag_blueprint

Mike_Truelove_At_Work_5

Mike_Truelove_At_Work_6

Mike_Truelove_At_Work_2

Tools_Of_The_Trade

Mike_Truelove_At_Work_7

In_The_Making

Fotografije: 7Mesh

Nema komentara

Objavi komentar